Aufruhr E-pentue

E-pentueen isä Eyko vom Mörfelder Land

Emä: SchH3, TK1 Reikon Censored 
Isä: 
SchH3, FH2 Eyko vom Mörfelder Land 
Pennut syntyivät 7. 6. 2010

Reikon Censored "Helmi" jalostuslainassa. Astutettiin Eyko v. Mörfelder Land:lla. Pentue syntyi 7.6.2010. Pentueeseen syntyi vain kaksi harmaata urosta - yksi narttupentu oli syntyi kuolleena.

Pentue syntyi keisarinleikkauksella synnytyksen edityessä liian hitaasti. Pennut olivat suuria n.700g-900g. Narttupentu ei mahtunut kunnolla syntymään. Urokset olivat hyvinvoivia ja terhakoita heti ensi minuuteista lähtien. Helmi alkuun hieman vierasti pentujaan, mutta kolmantena päivänä muisti taas miten pentuja hoidetaan ja sen jälkeen hoisi pennut erinomaisesti.

Elmar ja Eddy olivat vahvoja uroksia jo heti syntymästä. Ne lähtivät liikkeelle viikon ikäisinä ja ennen kahta viikkoa olivat silmät ja korvat auki. Niillä oli valtaisa ruokahalu ja nenä toimi jo pienestä saakka. Temperamenttinen kaksikko pienestä pitäen - näistä pojista toivottavasti kuullaan vielä. 

Pentue lähti uusiin koteihin 7 viikon iässä.

Molemmat pojat on nyt virallisesti kuvattu terveeksi kokonaisuudessaa. Veetillä on häntämutka.

Ne ovat erinomaisia käyttöominaisuuksiltaan. Molemmat ovat aktiivisia, omaavat valtaisan viettipotentiaalin molemmissa vieteissä. Hyvät otteet, helppoja ohjata. Vaikka omiaan ei saisia kehua niin ehdottomasti lupaavimpia nuoria koiria mitä olen nähnyt. Toivottavasti koulutus onnistuu ja koirat saadaan esitettyä kokeissa erinomaisilla tuloksilla. 

Kiitos Mia ja Eija harrastusaktiivisuudesta ja BH tuloksesta :)

Urokset

Aufruhr Eddy "Onni" on Mian harrastuskaveri
Aufruhr Elmar "Veeti" on Eijan harrastuskaveri

Eddy

Elmar